header
ProSys

Untitled Document
DESPRE NOI


 

Profilul companiei
Certificari
Studii de caz
Clienti
Press Room
Evenimente
Cariere
Disclaimer
Support
Contact

 


 

Doriti noutati prin e-mail?
Înscrieti-va!

 
Adresa de email:  
abonare
dezabonare 
 
Va asiguram ca nu vom abuza de adresa dvs.
Va puteti dezabona în orice moment.
ARHIVA NEWSLETTER 

  Press room
 

MarketWatch - Aprilie 2014
"SSD-urile sunt folosite în momentul de față, în special, pe post de cache pentru citire/scriere, cum se întâmplă spre exemplu în sistemele de stocare PRO SYS bazate pe zfs. Proiectele de virtualizare, precum [...]"

Decembrie 2008
imago® DS5 - solutie pentru grafica profesionala - XtremPC, decembrie 2008
     "Randarea scenei de test din benchmark-ul Cinebench R10 beneficiaza de un spor de performanta considerabil, utilizarea tuturor celor opt nuclee de calcul ale platformei scurtand de peste sase ori timpul de randare."

Ianuarie 2007
Pregatit pentru aplicatiile de maine - Theon® 2065 prezentat in numarul din ianuarie al PC World
     "[...] Sistemul Theon® 2065 este echipat cu un procesor atractiv Intel® Core 2 Duo E6300, 2.86 Ghz, 2MB L2 cache. Placa de baza Intel DQ965GFEKR ofera noi facilitati pentru oamenii de afaceri, incluzand grafica Intel Graphics Media Accelerator 3000, Intel Active Management Technology ca solutie de management, Intel Matrix Storage Technology pentru protectia datelor, precum si Trusted Platform Module pentru securitatea datelor [...]"

Octombrie 2006
Castigatorul testului hardware si recomandat de revista PC World: Theon® Mobile 2600
     "[...] In acest fel, micul Theon adus la redactie a trecut cu brio intregul set de teste la care a fost supus. Daca aruncati o scurta privire la configuratia acestuia, nu o sa mai fiti deloc surprinsi de faptul ca a iesit lider in test [...]"

Septembrie 2006
Theon® 2675 Duo Xtreme - performanta extrema pentru pasionati
      "PRO SYS prezinta sistemul Theonc 2675 Duo Xtreme, echipat cu procesorul de ultima generatie Intel® CoreTM2 Duo, destinat entuziastilor care doresc sa fie în pas cu cele mai noi tehnologii. [...]"

Iulie 2006
Peformanta la puterea a patra: TRUSTER® RX9430 cu patru procesoare Intel® Itanium® 2
      "PRO SYS prezinta în aceste zile serverul TRUSTER® RX9430 cu 4 procesoare Intel® Itanium® 2, pe tehnologie 64-biti, destinat marilor companii care doresc solutii ultra performante pentru gestionarea bazelor de date mari si rularea unor aplicatii complexe, de ERP si SCM [...]"

Iunie 2006
Costuri reduse pentru stocarea datelor
      "Achizitionarea unui server mare de fisiere pentru stocarea datelor reprezinta de multe ori o solutie mult prea costisitoare pentru o organizatie mica sau mijlocie [...]"

Mai 2006
PRO SYS la CERF 2006
       "Compania PRO SYS prezinta in premiera serverele Blade (lamelare), bazate pe platforme Intel. Aceasta solutie are la baza un nou concept [...]"

Iunie 2005
TRUSTER® EX8400 - disponibilitate, scalabilitate, putere, toate într-un singur server dedicat mediului Entreprise
       "De la un anumit punct în cursul activitatii acestora, cresterea economica a companiilor se sprijina foarte mult pe disponibilitatea infrastructurii hardware. [...]"

Aprilie 2005
TRUSTER® BX scalabilitate la superlativ - articol aparut in numarul din aprilie 2005 al revistei Market Watch
       "Orice manager de succes mareste profitul afacerii pe care o conduce, profitand de oportunitatile pietei pe care isi desfasoara activitatea. [...] "

Martie 2005
Ghidul solutiilor de stocare aparut in numarul din martie 2005 al revistei NetworkWorld
      "Astazi a incepe si dezvolta o afacere fara ajutorul unui sistem informatic este o cauza pierduta. [...] "

Februarie 2005
Solutie de stocare Open-E NAS Truster SN4112A
     "In mediul enterprise, echipamentele de stocare reprezinta un punct strategic al companiei. Traficul mare de date de-a lungul retelei, [...]"

Decembrie 2004
Interviu cu Petrica Barbieru, Director General al SC PRO SYS SRL in numarul din decembrie 2004 al revistei Market Watch.
      " Cu aproape 10 ani de experienta in domeniu, compania PRO SYS este specializata in furnizarea si implementarea de solutii hardware pentru business. [...] "

Octombrie 2004
Notebook-ul PRO SYS Theon Mobile a fost testat în numarul din octombrie 2004 al revistei PC World.
      " In spatele rezultatelor obtinute de acest laptop se afla procesorul Intel Pentium M 1.700 MHz, cei 512 MB DDR 333, hard discul de 60 GB si placa video ATI Mobility Radeon 9600 cu 64 MB. Astfel, in teste, Theon Mobile s-a dovedit a fi un model performant, fiind astfel clasat in primele cinci laptop-uri. [...] "
Noiembrie 2003
Statia grafica PRO SYS Imago CXA a fost testata în numarul din noiembrie 2003 al revistei PC World.
      "Sistemul supus atentiei noatre este construit în jurul unei platforme Intel SE7505VB2, cu cipsetul Intel E7505 si a fost echipata cu doua procesoare Intel Xeon cu o freventa de 2,4 GHz. [...] Am fost placut surprinsi de aceasta configuratie, întrucat erau doua discuri WD360GD, model Raptor, cu 10000 de rotatii si 8 MB de cache, care asigura o rata de transfer extraordinara. [...]"
Decembrie 2002
Sistemul PRO SYS B2000S a fost testat în numarul din decembrie 2002 al revistei CHIP.
      "Mini-sistemul selectionat pentru aplicatii de birou de catre compania PRO SYS corespunde perfect scopului propus: putere de calcul mare cu un consum minim si într-un volum redus. [...]"
August 2002
"Un server Linux autohton" (Articol PC World august 2002)
      "Alegerea unui server este un obiectiv important pentru orice companie care doreste sa isi desfasoare activitatea sau sa ofere servicii in mediul virtual. Desi în general ideea de server este asociata cu un calculator extrem de performat, o analiza preliminara a acestei alegeri trebuie sa se axeze în primul rand pe identificarea nevoilor si cerintelor. [...]
       PRO SYS si-a propus orientarea spre identificarea cerintelor clientilor, asigurand astfel prima veriga în lantul cerinta-solutie. [...]"
Iunie 2002
Articol PC World iunie 2002
      "[...] Sistemul trimis de PRO SYS a avut un comportament foarte bun la test, remarcandu-se prin
performante deosebite la testul cu baze de date, dar si la cel de aplicatii de editarea textelor."
Iunie 2002
Serverul PRO SYS Bonham a fost testat in revista CHIP.
      "[...] avem în fata una dintre cele mai performante solutii pentru un gateway sau un router care sa ruleze Linux [...]"
Mai 2002
Sistemul PRO SYS Business BP 417P a fost testat in cadrul testului comparativ "Sisteme de birou" in revista PC MAGAZINE. 
      "Asamblarea interioara a acestui sistem poate fi luata drept exemplu si de altii, iar comentariile noastre referitoare la poza alaturata nu îsi mai au rostul."
Octombrie 2001
Serverul CS 2210T5 a fost testat in cadrul rubricii "Bancul de proba" in revista CHIP.
      "In testele efectuate, calculatorul PROSYS CS1000 a dat dovada de o performanta deosebita (pe alocuri întrecand un Pentium 4 ruland la doi gigaherti)"

 


Untitled Document

footer