header
ProSys

Untitled Document
SERVERE


 

Blade Servers
TRUSTER BX1000
TRUSTER BX1400
TRUSTER MX813
TRUSTER MX513

Workgroup &
Department Servers

TRUSTER WX2380S
TRUSTER WX3140
TRUSTER WX3160
TRUSTER WX4180
Enterprise Servers TRUSTER EX2308H
TRUSTER EX2616
TRUSTER EX2640
TRUSTER EX4605
TRUSTER EX7500
TRUSTER EX7800
Rack Optimised Servers
TRUSTER RX4448
TRUSTER RX4848
TRUSTER RX4608
TRUSTER RX4103
TRUSTER RX4624
TRUSTER RX6424
TRUSTER RX3311
TRUSTER RX3308
TRUSTER RX2324
TRUSTER RX2308
TRUSTER RX2208
TRUSTER RX2308S
TRUSTER RX2308W
TRUSTER RX2308H
TRUSTER RX2308R
TRUSTER RX2312
TRUSTER RX2304
TRUSTER RX1308R
TRUSTER RX1304
TRUSTER RX1300
TRUSTER RX1504
TRUSTER RX1508
TRUSTER RX1280
TRUSTER RX1340V3
TRUSTER RX1104
Cluster HPC
TRUSTER V3
Industrial Servers
TRUSTER R4i
Server Room
KVM Solutions
CABINETS
UPS
PDU
ACC
SAN Ac
RAID Areca
RAID LSI
INFINIBAND
BACK-UP

 


 

Doriti noutati prin e-mail?
Înscrieti-va!

 
Adresa de email:  
abonare
dezabonare 
 
Va asiguram ca nu vom abuza de adresa dvs.
Va puteti dezabona în orice moment.
ARHIVA NEWSLETTER 

  Servere PRO SYS
 
De ce ai nevoie de web-server real?

Probabil toti concurentii tai au web site si deja stii c-ar trebui sa fii si tu prezent pe web. Sau poate ai deja un web site gazduit pe un computer obisnuit. Dar, pentru a fi un concurent serios ai nevoie de un web-server real.

Un web-server real este proiectat si realizat pentru a raspunde cerintelor crescânde si neprevazute ale e-Business-ului de azi - vizitatori nerabdatori, vârfuri ale traficului si toleranta zero la indisponibilitate. Daca site-ul tau nu poate satisface cerintele vizitatorilor, concurenta nu e decât la un click distanta.

De aceea e-Business-ul de azi foloseste servere reale - servere cu procesoare, placi, carcase, elemente de stocare, elemente de racire si management proiectate special pentru a raspunde cerintelor amintite.

Daca vrei sa fii privit ca un competitor serios, ai nevoie de un server performant, scalabil si cu o disponibilitate maxima.

Cumpara suficienta performanta

Serverele bazate pe procesoare Intel Xeon asigura performanta necesara web site-ului tau. In functie de cererile primite de web-server-ul tau ai putea avea nevoie de mai multe procesoare sau mai multa memorie. Dublarea memoriei cache la procesoarele Intel Xeon asigura un timp de raspuns cu câteva secunde mai mic - probabil timpul de care ai nevoie pentru ca vizitatorii tai sa nu "sara" la concurenta.

Cumpara suficenta scalabilitate

Web-server-ul tau are nevoie de o rezerva de putere pentru a satisface nu doar cresterea afacerii în sine ci si cresterea traficului. Anumiti experti recomanda o marja de cel putin zece ori fata de încarcarea normala. Cumpara un web-server ce poate fi îmbunatatit prin cresterea numarului de procesoare, memoriei, capacitatii de stocare.

Cumpara suficienta disponibilitate

Daca web-server-ul tau cade, acelasi lucru se poate întâmpla si cu afacerea ta. Daca, nu pot gasi informatiile de care au nevoie, nu au acces la suport, nu pot plasa comenzi, clientii tai o vor face în alta parte - la concurenta. Pentru a te asigura ca afacerea ta este on-line tot timpul, foloseste un server care asigura continuitate în operare. Serverele bazate pe procesoare Intel sunt special proiectate pentru o disponibilitate maxima, întretinere usoara si si management facil. Toti acesti factori contribuie la disponibilitatea de care afacerea ta are nevoie.

Ce este exact un web-server?

Un web-server este în fapt un server de fisiere conectat la internet. In mare parte el "livreaza" multe fisiere mici, unul câte unul, ca raspuns la cererile primte de la vizitatori. Web-server-ul este responsabil de nivelul traficului pe care un site îl poate sustine si de timpul de raspuns la cererile vizitatorilor. Multe, probabil cele mai multe dintre aceste cereri necesita ca server-ul sa "livreze" un continut static (cum ar fi text sau o imagine). Oricum, cresterea complexitatii noilor aplicatii e-Business, solicita servere-lor sa "livreze" un continut dinamic. In aceste cazuri, web-server-ul trebuie sa colecteze informatia dintr-o varietate de baze de date si sa o "livreze" într-un format unic. Adesea, web-server-ul devine poarta de intrare pentru severe-le de aplicatii sau baze de date. Tot mai mult, performanta, scalabilitatea si disponibilitatea sunt cerintele pe care un web-server trebuie sa le aiba.


OFERTA DE SERVERE >

Mai multe despre serviciile de consultanta IT oferite de PRO SYS, aici

   

Untitled Document

footer