Servicii HPC

Servicii HPC

PRO SYS – HPCaaS

https://hpc.prosys.ro

 

Incepând cu 1 Octombrie 2021 PRO SYS lansează un serviciu complet nou în Romania - HPCaaS (High Performance Computing ca serviciu).

Pentru început punem la dispoziţia clienţilor o putere de procesare de 8.5 TFlops (dubla precizie), 2 TB memorie DDR4 ECC, la care se adaugă un spaţiu de stocare de 50 TB net.

Utilizând ultima serie de procesoare de la AMD (Milan), împreuna cu tehnologia de interconectare Infiniband (specifică pentru clustere HPC), asigurăm o densitate mare de putere şi o scalabilitate foarte ridicată.

Faţă de alţi jucători de pe piaţa de cloud (Amazon AWS, Microsoft Azure, Google GCP) soluţia pe care o propunem clienţilor noştri are urmatoarele avantaje:

  • Traficul ingress şi egress (către şi dinspre ) cluster nu este contorizat şi nici taxat.

Toţi jucătorii din piaţa de cloud taxează consistent traficul egress – costurile de transfer dinspre cloud către client devin rapid impredictibile

  • Garantăm resurse dedicate pentru fiecare client în parte, nu facem overprovisioning la CPU, memorie sau stocare.

In acest fel putem garanta consistenţa performanţei pentru toţi clientii nostri , nu oferim nimic “best effort” – totul este dedicat şi rezervat pentru client

  • Accesul la clusterul HPC este securizat pe doua niveluri : conexiune VPN dedicată şi acces securizat prin intermediul SSH /HTTPS

Clusterul HPC este accesibil din orice locaţie cu internet, însă doar şi numai doar prin instrumentele de access securizat puse la dispoziţie. Accesul este strict controlat si monitorizat

  • Datele clienţilor sunt DOAR ale lor. Accesul la date este permis DOAR clientului, datele se află DOAR pe teritoriul naţional şi DOAR legislaţia natională se aplică asupra lor.

Luam foarte în serios securitatea, confidenţialitatea  şi disponibilitatea datelor. Oferim servicii de backup şi de arhivare (criptată – offsite pe disk sau bandă), pe termen lung daca e necesar

  • Soluţia pe care o oferim este  “la cheie”, PRO SYS asigură toate serviciile necesare. Avem nevoie doar de câteva date standard de la client.

Datele necesare:

- nume şi adrese email utilizatori (pentru generarea credenţialelor de acces)

- resurse necesare (număr de CPU core/cantitate de memorie RAM pe CPU core / spaţiu de stocare necesar)

- aplicaţiile necesare (pentru cele care necesită licentiere – clientul va pune la dispoziţie licenţele necesare)

 

Pe baza acestor date asigurăm instalarea aplicaţiilor, configurarea acestora, generarea credenţialelor de acces şi trimitem fiecărui utilizator următoarele :

- clientul de VPN şi credenţialele de acces

- un mic manual de conectare şi utilizare, adaptat pentru aplicaţiile solicitate

 

Ce este diferit fata de “alti furnizori de servicii” se poate rezuma astfel:

- resurse dedicate - performanţă predictibilă (ce plăteşti aia primeşti)

- cost predictibil  - bugetare clara, fara “suprize” (nu e nevoie de calcule sofisticate pentru calculul preturilor…)

- utilizare simpla - managementul operational este  “all-inclusive” (nu e nevoie să înveţi managementul sistemelor de calcul complexe – e sarcina noastră)

- securitate datelor - access securizat, locaţie natională, legislaţie natională

- suport dedicat - companie românească, suport în limba romana, fară “roboţi” şi mii de tastări (ai nevoie de ceva special / specific – o anumita aplicaţie, o anumita configurare de resurse – vorbeşte cu noi şi rezolvăm)

 

 

 

Pentru detalii, ne puteţi contacta la:

Telefon: 021 / 252 4232

Email:  office@prosys.ro

Suntem la dispozitia dumneavoastra !
Aveti nevoie de ajutor ?