Profilul companiei
Profilul companiei

1. Istoric
In anul 1995 am pus bazele companiei PRO SYS iar tinta noastra a fost de la bun inceput sa devenim in timp un nume de referinta pe piata romaneasca.

Inca din primii ani am reusit sa incheiem un parteneriat cu Intel si am obtinut astfel titlul "Intel Channel Partner - Premier Member".

Tot in aceeasi perioada am furnizat primul server PRO SYS sub marca TRUSTER.

In anul 2002 am adaugat primul server de mare putere - TRUSTER E8400.

Anul 2005 ne-a adus locul I in cadrul Topului National al Firmelor realizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in domeniul "Industria de mijloace ale tehnicii de calcul si de birou".

PRO SYS promoveaza solutiile hardware pentru afaceri, solutii care aduc avantaje competitive pentru clientii nostri.

Portofoliul de solutii si clienti a crescut an de an si acopera in prezent mai multe zone de activitate.


2. Misiune

Ne-am propus sa devenim principala companie romaneasca specializata in furnizarea si implementarea de solutii hardware pentru business.

3. Garantia PRO SYS

  • Noi facem accesibila tehnologia IT prin solutiile hardware pentru lumea afacerilor.
  • Serviciile noastre reprezinta valoarea care leaga trecutul de viitorul companiei si ne sustin credibilitatea prin calitate si performanta.
  • Vom deveni compania de succes pe care ne-o dorim, tinandu-ne promisiunea fata de clientii nostri, partenerii nostri, anagajatii nostri.

4. Produse

Garantia produselor noastre este dubla. Pe de o parte, sistemele PRO SYS sunt sustinute de elemente ce provin de la companii precum Intel, Adaptec, Seagate si pe de alta parte avem satisfactia si performantele beneficiarilor directi. Toate acestea se imbina cu profesionalismul echipei PRO SYS si cu mediul de lucru imprimat de cerintele standardului ISO 9001, garantand furnizarea unei solutii optime si de calitate. Noi oferim solutii personalizate pentru nevoile fiecarui client in parte.

  • servere şi sisteme de stocare TRUSTER
  • staţii grafice imago
  • sisteme cluster HPC si Big Data

5. Servicii

Ne straduim sa integram cat mai bine misiunea companiei noastre in serviciile pe care le asiguram, pentru a furniza solutii de inalta tehnologie la cele mai inalte standarde. Prin produsele si serviciile noastre suntem tot mai aproape de cerintele companiilor private si institutiilor guvernamentale.


Suntem la dispozitia dumneavoastra !
Aveti nevoie de ajutor ?