Press Room

Press RoomPRO SYS HPC ca Serviciu este o ofertă care integrează într-un mod optim resurse hardware, software şi de management și se adresează organizațiilor care au nevoie de putere mare de procesare. Inginerii și cercetătorii au acum acces la servicii HPC de calitate, într-un mod facil şi rapid, precum şi la un preţ competitiv.
Astfel, în doarcâteva ore de la plasarea comenzii, un beneficiar poate primi toarte resursele de care are nevoie pentru proiectul său.
Oferim o gamă largă de aplicaţii (Ansys, Catia, Simulia, Gausian, VASP, Solidworks etc), instalate, configurate şi optimizate pentru utilizare într-un mediu HPC modern. Dacă o aplicaţie dorită nu este disponibilă avem resurse tehnice pentru a o integra rapid în oferta noastră.
Ce am de făcut ca utilizator?
1. Primul pas pentru utilizarea HPCaaS oferit de PRO SYS necesită completarea formularului de pe site-ul dedicat https://www.prosys.eu

Dacă aplicaţia/aplicaţiile necesare nu sunt prezente în meniul drop-down, alegeţi “other” şi completaţi mai jos aplicaţia/aplicaţiile dorite.
2. După trimiterea formularului veţi primi un e-mail de răspuns în care se vor solicita următoarele date strict necesare pentru disponibilitatea şi activarea serviciului:
- ţara de origine pentru clientul serviciului
- date individuale / business pentru facturare
- data dorită de începere şi de terminare a serviciului
- versiuni specifice de aplicaţie (dacă este cazul)
- date cu privire la licenţierea dorită (dacă aplicaţia este comercială)
- numărul de utilizatori dorit (implicit un utilizator)
- utilizatorul desemnat ca persoana de contact din partea clientului (dacă este cazul)
- nume /prenume utilizator (utilizatori)
- cheia publică pentru fiecare utilizator
3. După procesareadatelor de la punctul 2 veţi primi un e-mail cu factura proformă.
4. După confirmarea plății veţi primi un e-mail ce va confirma activarea serviciului, acest e-mail având ataşat un document ce va specifica modalitatea de conectare precum şi datele necesare pentru deschiderea tichetelor de suport. Din acest moment, serviciul comandat se poate consuma în parametrii solicitaţi.
Funcționalități standard
Următoarele facilităţi sunt oferite în mod standard tuturor utilizatorilor serviciilor HPC PRO SYS:
- Conectarea şi transferul de date între client şi sistemul HPC se face doar securizat pe baza perechii cheie publică/cheie privată a fiecărui utilizator
- Utilizarea se poate face atât din linie de comandă(CLI) cât şi din interfaţă grafică (remote GUI) doar în mod securizat
- Din considerente de securitate pentru client, singurul port accesibil către exterior este portul securizat pentru comunicaţie. Nici un alt serviciu adiţional (în afară de trimiterea emailurilor cu privirea la status-ul şi execuţia procesărilor către adresele de e-mail specificate direct de client) nu este posibil.
- Acces la un portalcare permite deschiderea şi urmărirea tichetelor de suport, tutoriale şi exemple de utilizare pentru diverse aplicaţii, recomandări cu privire la utilizare optimă a HPCaaS
Facilităţi opţionale
Pentru organizațiile care au cerinţe superioare de securitate sau performanţă grafică,putem asigura:
- Conexiune VPN pentru integrarea serviciul HPC în reţeaua proprie a beneficiarului
- Criptarea datelor pentru asigurarea unui nivel superior de confidenţialitate, caz în care responsabilitatea pentru backup-ul datelor cade exclusiv în sarcina clientului
Resurse dedicate GPU pentru activităţi avansate de pre/post procesare sau vizualizare
PRO SYS HPC ca Serviciu (HPC as a Service) pune la dispoziţia tuturor clienților un cluster HPC, dedicat și securizat, accesibil prin internet şi complet administrat, pentru care vor plăti doar timpul efectiv de utilizare. Serviciile PRO SYS se adresează companiilor private şi instituţiilor publice care folosesc aplicații specifice mediului de proiectare, modelare 3D, simulare digitală realistă, big data analytics sau inteligență artificială, dar nu doresc să investească şi să administreze intern un cluster HPC.
Pentru mai multe informații despre oferta PRO SYS HPC ca Serviciu accesați https://www.prosys.eu
HPC simplu și rapid!
Suntem la dispozitia dumneavoastra !
Aveti nevoie de ajutor ?